Bun venit !

Salonul vă întâmpină cu o echipă de profesionişti,pregătiţi să vă ofere look-ul mult visat,întotdeauna în tendinţe,cu produse profesionale de cea mai bună calitate! Oferiţi-vă un moment de relaxare într-o ambianţă eleganţă şi primitoare,bucurându-vă totodată de cele mai bune preţuri şi oferte! vă oferă servicii de: hairstyling,make-up,manichiură-pedichiură,tratamente faciale,epilat,frizerie.

vineri, 26 martie 2010

tunsori barbati


Tunsoarea scurta este inca un stil foarte potrivit pentru unii barbati. Pentru cei cu cei cu fata ovala si bine proportionata, tunsoarea scurta se potriveste cel mai bine. Pentru cei care nu au proportiile ideale ale fetei, tunsoara foarte scurta poate pune in evidenta aceste defecte

manichiura


Mainile sunt cartea ta de vizita. Din acest motiv trebuie sa le acorzi atentia necesara in fiecare situatie si sa cauti oja potrivita pentru orice context,picturi pe unghii,unghii false,unghii din gel.

sfaturi pentru ingrijirea parului

Coafura reprezinta unul dintre atributele definitorii ale feminitatii. Orice femeie si-ar dori sa aiba un par cat mai frumos, des si stralucitor, care sa-i alunece in cascade matasoase pe umeri. Factorul genetic are, insa, un cuvant important de spus si nu ai cum sa i te opui: parul tau are firul prea subtire, este fin si fragil, nu se aseaza aproape niciodata asa cum ti-ai dori... Ce poti face? Sa te tunzi scurt? Din fericire, exista cateva alternative si metode pentru a-l ingriji si a-i conferi stralucire si volum.
In majoritatea cazurilor, firul subtire se caracterizeaza si printr-un exces de sebum. Aceasta explica faptul ca iti este aproape imposibil sa-ti aranjezi parul asa cum ti-ai dori si folosesti produsele pentru coafat in exces. Rezultatul? Parul se "incarca", devine lipicios si te indepartezi si mai mult de aspectul pe care iti doreai sa-l obtii. Cel mai bine este sa te speli pe cap mai des, folosind sampon special pentru acest tip de par.
In cazul acesta, balsamul nu reprezinta o solutie - de fapt, este contraindicat si daca vrei neaparat sa folosesti un astfel de produs, alege unul pentru volum. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste alegerea samponului, intrucat produsele pentru volum au, de regula, si efect de inhibare a secretiei seboreice. Nu aplica insa balsam la radacina parului, ci numai la varfuri. Odata cu sosirea anotimpului rece, parul nostru are nevoie de o ingrijire deosebita, avand in vedere ca factori precum gerul, ploaia sau vantul ii pot afecta sanatatea, iar ulterior acestea duc la caderea lui. Ce trebuie sa faci e sa respecti cu strictete ritualul de "beauty", adica sa nu sari peste balsam sau o masca saptamanala, sa ii pui din cand in ulei hidratant la varfuri si sa alegi intotdeauna produsele care ti se potrivesc tipului de par.
E bine ca in sezonul rece sa te folosesti mai mult decat de obicei de elemente de hidratare cand vine vorba de ingrijirea parului, avand in vedere ca temperatura scazuta il usuca peste masura.

tratament facial

Tratamentele faciale vi le recomand tuturor indiferent de varsta ,tip de ten ,sau profesie, deoarece: "Frumusetea nu este intamplatoare", se dobandeste si se pastreaza cu grija , si are nevoie de ajutorul unui specialist.
Tratamentele cosmetice vin in intampinarea celor mai complexe nevoi ale fiecarui tip de ten si confera frumusete si prospetime.
Tratamentele cosmetice moderne imbina stiinta si maxima placere, sunt realizate cu ajutorul produselor profesionale active, avand texturi superbe, mirosuri naturale,.conferind placere clientelor si succes cosmeticienei.
Tratamentul include: demachierea fetei, curatarea fetei de impuritati; peeling; extragerea comedoanelor; masaj de calmare si relaxare; masca potrivita felului de ten; aplicarea cremei de protectie; machiaj de zi /seara, precum si recomandarea si vanzarea produselor cosmetice necesare ingrijirii la domiciliu.Tratament pentru ten uscat
Tratamentul pentru ten normal
Tratament pentru ten gras
Tratament pentru ten mixt
Tratament pentru ten acnetic
Tratament de frumusete
Peeling
Masti cosmetice
masca pentru ten: uscat; gras; mixt; acneic
Masaj facial
Tratament pentru pielea fragila din jurul ochilor
Lifting facial

stiluri si tunsori pentru parul scurt

Cine a spus ca parul scurt nu este feminin, s-a inselat, cu siguranta. Daca faci alegerea potrivita, te poti bucura de comoditatea parului scurt, si poti dobandi un aer sexy si sofisticat.
Nu uita ca in alegerea unei tunsori scurte este foarte important sa tii cont de natura parului tau. Cu cat stilul ales este mai adecvat structurii parului tau, cu atat iti va fi mai usor sa il ingrijesti.

ulei de palmier pitic un supliment natural impotriva caderii parului

Ingredientul principal folosit in proportie de 90% in tratamentele naturale de combatere a caderii parului este uleiul de palmier pitic.Uleiul de palmier a devenit popular datorita reputatiei lui de promovare a sanatatii prostatei prin reducerea DHT-ului.De cand a fost observata legatura intre tratamentul de prostata si problema caderii parului majoritatea vanzatorilor de plante medicinale a inceput sa vanda pe piata ulei de palmier pitic ca tratament impotriva caderii parului.La inceput Propecia(Finasteride) a fost scos pe piata ca tratament pentru prostata si a devenit tratament impotriva caderii parului dupa ce pacientii au inceput sa observe schimbari cu privire la cresterea parului.Uleiul de palmier pitic,ca si Propecia,te va ajuta sa reduce cantitatea de DHT produsa in corp.Cu toate acestea,este de discutat daca va avea acelasi efect bun ca Propecia.De asemenea,ar trebui sa stii ca uleiul de palmier are efecte secundare si interactiuni medicamentoase.Femeile gravide ar trebui sa evite acest supliment deoarece ar putea fi periculos pentru bebelusi.Este posibil sa nu aibe aceleasi beneficii ale cresterii parului pentru femei.In cateva cazuri uleiul de palmier a cauzat hemoragii,dificultati de urinare,umflarea prostatei si sange in urina.

4 Vitamine de care aveti nevoie pentru un par sanatos

Vitamina A are un rol important in producerea de sebum.Fara el vei avea un par uscat si plin de matreata.Aceste simptome ar putea fi cauza principala in caderea parului.In primul rand fumul alaturi de aspirina si alte medicamente pot provoca pierderea de vitamina A.Pe de alta parte,prea mult sebum ar putea bloca foliculii de par asa ca o supradozajul de vitamina A ar mai cauza mai degraba caderea parului.Din fericiere este putin probabil sa depasesti limita cand iei vitamina A de la surse alimentare.Mango,portocale,morcovi,cartof dulce si dovlecel sunt toate surse bune de vitamina A.

Vitaminele B au un rol important in mentinerea unui par sanatos.Toate vitaminele B creeaza hemoglobina care ajuta scalpul sa-si ia oxigenul de care are nevoie pentru o crestere sanatoasa a parului.Principalele vitamine B de care aveti nevoie pentru cresterea parului sunt Vitamina B-6 si Acidul Folic.Vitamina B-6 este de cele mai multe ori gasita in alimente bogate in proteine.Aceasta impusca doi iepuri dintr-o lovitura pentru ca si vitamina B-6 si proteinele sunt necesare pentru prevenirea caderii parului.Cartofii,cerealele,bananele,fasole Garbanzo,piept de pui,fulgi de ovaz,muschi de vita si friptura de vita contin vitamina B-6.Acidul Folic se gaseste in linte fiert,verdeata,naut,papaya mediu, mazare congelata si sparanghel fiert.

Vitamina E ajuta la o circulatie buna a sangelui din zona scalpului crescand absorbtia de oxygen.Vitamina E se gaseste in cereale,migdale,ulei de floarea-soarelui,ulei de porumb,ulei de soia si varza verde.Probabil nu duci lipsa de vitamina E dar daca duci lipsa este cel mai probabil sa fie cauzata de incapacitate de a absoarbe uleiuri si grasimi.In acest caz este recomandat sa iei un supliment de vitamina E.

Vitamina C este responsabila pentru o dezvoltare sanatoasa a colagenului care este necesat pentru un par puternic.Vitamina C poate fi gasita in kiwi,guava,ardei rosii dulci si portocale

9 greseli de frumusete

De multe ori, pe baza superstitiilor si a informatiilor mostenite, facem greseli de intretinere a frumusetii, greseli care inverseaza efectul scontat al acestora. Fie ca nu dormi indeajuns sau pur si simplu nu cunosti toate informatiile necesare pentru un machiaj corect, astfel de greseli pot sa adauge ani buni aspectului fizic. Este momentul sa afli care sunt aceste greseli si cum le poti evita:

FOND DE TEN NEPOTRIVIT

Folosirea unui strat de fond de ten prea gros este biletul tau catre o greseala care imbatraneste. Foloseste un fond de ten aerat in timpul zilei, apasand usor cu un burete moale in zonele care necesita o acoperire mai puternica. Fondul de ten are tendinta sa se ingramadeasca in ridurile si liniile fine, accentuandu-le si mai mult.
Pielea nu trebuie acoperita, dimpotriva, daca este sanatoasa si hidratata trebuie sa fie vizibila si nu acoperita de un strat gros de fond de ten. Acesta acopera defectele, dar in acelasi timp poate acoperi si o piele frumoasa.
De asemenea, fondul de ten care este mai deschis decat nuanta naturala a tenului tau va exagera ridurile. Pe masura ce inaintezi in varsta este bine sa apelezi la un fond de ten mai inchis la culoare decat tenul tau, cu particule stralucitoare, care, reflectand lumina, vor face ca tenul tau sa para mai luminos.


PREA MULT CONCEALER

Pe masura ce inaintezi in varsta, pielea de sub ochi se subtiaza. Astfel ca folosind prea mult concealer in aceasta zona vei accentua si mai mult ceea ce vrei sa ascunzi, iar concealerul va parea un strat de ciment. Aplica produsul numai pe zonele mai inchise si intotdeauna cu o perie micuta, astfel incat sa distribui produsul uniform.

PUDRA IN ZONE NEPOTRIVITE

Pudra este foarte potrivita pentru a reduce luciul inestetic al pielii din zona nasului sau a barbiei, dar in alte zone ale fetei poate exagera ridurile si poate oferi pielii un aspect mult prea uscat. Daca ai peste 40 de ani foloseste cat mai rar pudra, alege un produs cu o formula translucida, si evita zona ochilor. Pana la 40 de ani, foloseste pudra numai in zonele unde tenul este gras si lucios.

PREA MULT BLUSH PE POMETI

Atrage atentia asupra pielii care si-a pierdut din elasticitate. Aplica blush numai pe zonele cele mai inalte ale pometilor, nu prea aproape de nas. Foloseste apoi o perie foarte mare cu ajutorul careia sa intinzi usor blush-ul si pe restul zonei pometilor. Evita nuantele prea stridente, nuantele de vin si scortisoara iti vor alungi fata numai daca esti slaba. Nuantele neutre usor trandafirii complimenteaza toate tipurile de ten si ofera o stralucire sanatoasa pielii.

RUJUL NEPOTRIVIT

Linia naturala a buzelor dispare pe masura ce inaintezi in varsta, iar rujul incepe sa depaseasca buzele si sa ofere un aspect inestetic acestora. Acelasi lucru se poate intampla si daca ai 20 de ani si nu esti atenta la cantitatea de ruj pe care o folosesti.
Culorile puternice, nuantele foarte inchise, sau metalizate nu sunt recomandate daca ai buzele subtiri - foloseste un gloss in nuante neutre care le ofera volum.

MASCARA PE GENELE INFERIOARE

De ce sa nu folosesti mascara pe genele inferioare? Pentru ca evidentieaza laba gastii si cearcanele. Foloseste mascara numai pe genele superioare, un mascara negru care evidentieaza albul ochilor si le ofera un aspect sanatos. Evita totusi formule prea groase care nu te ajuta la separarea genelor, mai ales ca o data cu varsta genele devin mai uscate iar mascara tinde sa se usuce si sa se sparga in mici bucatele. Foloseste ondulatorul de gene, este cea mai sigura metoda prin care sa faci ochii sa para mai mari si mai tineri.

EYELINER PE PLEOAPA INFERIOARA

Mai ales daca il folosesti pe interiorul pleoapei, eyeliner in zona inferioara a ochilor ii va face sa para si mai mici si va atrage atentia asupra cearcenelor. Foloseste eyeleiner pe pleoapa superioara si ingroasa linia eyelinerului spre colturile exterioare ale ochilor, pentru a ridica colturile acestora. De asemenea, pentru a nu evidential laba gastii, nu folosi fard de ochi stralucitor la coltul exterior al ochilor, foloseste numai pe colturile interioare, pe pleoapa si putin pe arcada.

SPRANCENE PREA SUBTIRI

Iata una dintre cele mai usoare greseli, dar si cea mai dificila de reparat. Sprancenele sunt rama ochilor, chiar a intregii fete. Daca inca nu te-ai pensat, du-te la un expert. Daca ai facut deja o greseala din acest punct de vedere, cumpara o sticluta de ulei de ricin si foloseste-o zilnic pe sprancene pentru ca ele sa creasca din nou si dupa 4-5 luni apeleaza la un expert care sa redefineasca asa cum trebuie linia sprancenelor tale. Foloseste o perie de sprancene si putin fixativ pentru a fixa firele de par, daca sunt prea rebele.

PAR ARS DE VOPSEA

Nimic nu imbatraneste mai mult decat un par neingrijit, care si-a pierdut stralucirea, are fire despicate si este ars de la atata vopsit. Daca vrei sa iti deschizi nuanta parului, mai ales daca esti bruneta natural, apeleaza numai si numai la experti. Ei stiu cel mai bine ce nuanta de blond se potriveste tenului tau si cum sa protejeze cel mai bine parul. Daca ai facut deja o astfel de greseala si nu vrei sa tunzi parul, vopseste-l intr-o nuanta cat mai apropiata de cea naturala si evita sa-l mai vopsesti cel putin 7-8 luni, folosind in acelasi timp un tratament de revitalizare.

UNGHII NEINGRIJITE

Daca prima impresie pe care o facem se datoreaza aspectului fetei, urmatoarea poate fi legata de aspectul unghiilor tale.
Privirile unui om se indreapta spre mainile tale, de aceea este bine sa acorzi o atentie speciala si mainilor. Nu este neaparat necesar sa ai manichiura impecabila mereu, dar trebuie sa eviti ca unghiile tale sa fie crapate, roase sau rupte. Foloseste un lac de unghii cu vitamine si crema de maini. Mainile uscate evidentieaza si mai mult ridurile datorate varstei din piele

cum sa ai un par stralucitor

Ne petrecem extrem de mult timp ingrijindu-ne parul si investim o adevarata avere in produsele destinate lui. 81% dintre femei declara ca nu sunt multumite de aspectul parului lor. Prima "plangere" de pe lista este lipsa stralucirii. Mai jos gasesti cateva solutii pentru aceasta problema:



Spala-ti corect parul

Spalatul zilnic pe cap nu este o idee prea buna daca parului tau ii lipseste stralucirea. Prin spalarea excesiva este indepartat stratul protector de sebum, care ii ofera parului stralucire si il protejeaza impotriva factorilor de mediu nocivi. Pe langa asta, spalarea zilnica si masarea energica a scalpului contribuie la ingrasarea rapida a parului, iar rezultatul va fi un cerc vicios.
Si alegerea produselor este importanta: "Parul uscat, lipsit de stralucire, are nevoie de produse bogate in lipide, ceramide si uleiuri naturale, pe care nu le poseda in mod natural sau pe care le-a pierdut din cauza agresarii prin diverse procedee cosmetice".


Clateste-te cu apa rece

Cuticulele, care au forma unor solzi ce acopera firul de par, sunt cele care ii ofera stralucire, reflectand lumina. In cazul in care cuticulele nu sunt perfect suprapuse, parul nu mai reflecta lumina, iar aspectul sau general este unul tern. Dupa fiecare spalare pe cap, clateste-ti parul cu apa calie sau chiar rece, numai pe lungime. Apa rece inchide cuticulele, facand suprafata firului de par perfect neteda. Si aerul rece are un efect asemanator, motiv pentru care uscatoarele de par din saloanele de coafura sunt prevazute cu o setare pentru acest scop.


Peria de par

Perierea zilnica si coafatul afecteaza in mod negativ structura parului, indepartand uleiurile naturale secretate de scalp si contribuind astfel la degradarea parului. Daca ai o perie cu perii din plastic sau metal, alege una din par natural de porc, care distribuie in mod uniform uleiurile, facand parul sa straluceasca. Peria cu par natural previne de asemenea ruperea parului.

parul cret,parul drept,breton voluminos,asimetrie,parul foarte scurt

Parul cret este foarte usor de intretinut daca alegi o tunsoare scurta. Principala sa problema, si anume obiceiul de a sta in toate directiile posibile, se va transforma intr-un avantaj in cazul in care alegi sa te tunzi scurt.
Iti va fi foarte usor sa il aranjezi si vei avea nevoie numai de putina ceara sau spuma fixativa.
Poti alege ca parul sa ajunga pana la nivelul pometilor, pentru a-ti incadra chipul, dar poti opta foarte bine si pentru tunsorile scurte, ce concentreaza tot volumul in crestet.


Parul drep

Daca parul tau este drept, cel mai indicat ar fi sa alegi o tunsoare geometrica, ce poate pune foarte bine in valoare liniile drepte. Un bob foarte scurt este una dintre optiuni, alegand carare pe o parte pentru mai mult volum.
Suvitele inegale vor oferi mai mult volum, in cazul in care parul tau este rar sau cu firul subtire. Pe de alta parte, colorarea unor suvite laterale in functie de preferintele tale va avea un efect foarte interesant.
Acest stil este potrivit celor care au forma fetei rotunda sau triunghiulara.


Breton voluminos
O astfel de coafura se adapteaza perfect indiferent de structura parului, fie ca e rar, mediu sau des. Pentru ca tot volumul este adus in fata, cele care au parul subtire si rar vor putea beneficia de pe urma acestei proceduri. Este un stil adecvat celor cu parul drept, fiind si foarte usor de intretinut.
Cel mai indicat mod de a tine in frau firele rebele, "inamicele" acestei coafuri, este sa folosesti foarte putina ceara de par, pe care sa o freci intre palme, apoi sa o aplici pe par numai la suprafata, astfel incat sa netezesti firele rebele.
Acelasi procedeu poate fi pus in practica si pentru a obtine un plus de stralucire.


Asimetrie

Asimetria se aplica de minune in cazul tunsorilor scurte. Suvitele inegale sunt usor de pus in valoare daca iti incadreaza chipul.
O astfel de tunsoare este potrivita celor mai tinere sau celor care isi permit sa adopte un look ceva mai rebel la locul de munca.
Tipul tunsorii este limitat numai de imaginatia ta sau a stilistului, putand fi adoptate o multime de variante, in functie de preferinte. Colorarea suvitelor este o metoda de a pune asimetria in valoare.


Parul foarte scurt

Daca esti suficient de indrazneata, o tunsoare foarte scurta, cu mici artificii care sa ii ofere distinctie, poate fi de-a dreptul originala.
Tocmai pentru ca sunt destul de putine femei atat de indraznete, cu siguranta vei face senzatie.
Un exemplu este cel ilustrat, in care parul este taiat foarte scurt in laterale si la spate, pastrandu-se volum in partea superioara. O tunsoare scurta si uniforma poate fi plictisitoare daca nu prezinta elemente de atractie, precum suvite mai lungi, volum sau o culoare deosebita.

anul 2010

anul 2010 in coafuri va aduce o intoarcere la fundamentele stilului. Coafurile v-or aduce un aer de eleganta fara a fi incarcata cu ornamente ori sculpturi fastuoase.
Top coafuri va ofera zeci de fotografii cu coafuri menite a va ajuta sa va gasiti stilul coafurii ce sa se potriveasca perfect cu fata si parul dumneavoastra.