Bun venit !

Salonul vă întâmpină cu o echipă de profesionişti,pregătiţi să vă ofere look-ul mult visat,întotdeauna în tendinţe,cu produse profesionale de cea mai bună calitate! Oferiţi-vă un moment de relaxare într-o ambianţă eleganţă şi primitoare,bucurându-vă totodată de cele mai bune preţuri şi oferte! vă oferă servicii de: hairstyling,make-up,manichiură-pedichiură,tratamente faciale,epilat,frizerie.

duminică, 9 ianuarie 2011

Coafuri,Tunsori cu stil 2011

2011 marcheaza un nou inceput pentru viata oricui. Asa ca, de ce sa nu-l faci sa arate mult mai frumos, optand pentru coafuri in tendintele anului 2011? Coafura joaca un rol vital in definirea lookului oricarei persoane, fie ca este o persoana cu stil sau una extravaganta.
Pentru coafuri elaborate si extravagante ai nevoie de produse de styling cu fixare mai puternica. Fixativ, spuma sau crema si ceara de styling, in functie de tipul de par si coafura pentru care optezi.
In 2011, coafurile nestructurate sunt cheia, creand un look urban si indraznet. Atat la vedete cat si pe strada, a devenit evident ca cele mai apreciate coafuri sunt cele scurte si filate.
Unele tipuri de coafuri necesita ingrijire profesionala constanta, in vreme ce altele sunt mai putin pretentioase si usor de intretinut.
Iata cateva propuneri de coafuri ce se vor purta in 2011!












Tunsorile scurte sunt elegante si sofisticate si pot fi adaptate pentru orice situatie: fie ca mergi la birou sau ai o ocazie speciala precum un banchet sau o nunta.
Aceste tunsori scurte spre mediu sunt potrivite pentru femeile care isi doresc o coafura versatila. Coafurile anului 2011 sunt ideale, pentru ca le poti schimba in functie de ocazii si tinute.
Tunsorile scurte sunt usor de aranjat si intretinut. Pentru un look relaxat spuma de par, sau un balsam de styling dat pe parul ud, inainte de uscare sunt mai mult decat suficiente. Daca vrei insa ca parul tau sa fie mai cuminte, mai aranjat, gelul sau ceara de par sunt optiunile perfecte. Nu exagera insa cu cantitatile! Aplica putin produs doar pe varfuri pentru a le aseza asa cum iti doresti.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu