Bun venit !

Salonul vă întâmpină cu o echipă de profesionişti,pregătiţi să vă ofere look-ul mult visat,întotdeauna în tendinţe,cu produse profesionale de cea mai bună calitate! Oferiţi-vă un moment de relaxare într-o ambianţă eleganţă şi primitoare,bucurându-vă totodată de cele mai bune preţuri şi oferte! vă oferă servicii de: hairstyling,make-up,manichiură-pedichiură,tratamente faciale,epilat,frizerie.

duminică, 6 martie 2011

Drept, buclat sau ondulat?

Buclele romantice si stralucitoare au atras intotdeauna atentia si au ramas visul oricarei femei cu parul drept. Vestea buna este ca acum oricine isi poate face bucle cu mai putin efort decat oricand. Dupa cateva sezoane in care parul drept a fost la putere, buclele romantice s-au intors! Potrivit stilistilor, buclele pe care ar trebui sa le adoptam acum trebuie sa fie ceva mai mari si mai sexy decat cele pe care le-am vazut in trecut. De ce ne place parul ondulat? In primul rand pentru ca buclele incadreaza chipul si estompeaza trasaturile prea puternice, iar in al doilea rand pentru ca ofera iluzia de volum parului fin. Dar obtinerea, si mai important, pastrearea buclelor, este o arta in sine – in special daca parul tau este drept. Pe de alta parte, parul ondulat natural are nevoie de ingrijire speciala, pentru ca tinde sa fie uscat si greu de aranjat.Acum ceva vreme, femeile se straduiau destul de mult sa-si onduleze parul, lucru care se intampla in special pentru vreun eveniment deosebit, tocmai din cauza dificultatii cu care buclele erau obtinute.La moda sunt buclele cu placa de întins parul.Placa,este cu siguranţă instrumentul cel mai utilizat, pe scară largă, la orice tip de coafura,fără probleme, pentru ca dincolo de moda, parul neted si catifelat este visul oricarei femei! Deşi îngrijirea părului a fost întotdeauna o parte a culturii noastre, numai spre sfârşitul secolului XIX s-au dezvoltat tehnici “la cald”, datorită invenţiei ondulatorului artificial de catre un frizer parizian – Marcel Grateau.
Datorita lui, bigudiurile şi plăcile încălzite au început să fie utilizate în masă la întinderea parului natural buclat sau ondulat. Sunt tehnici cu siguranţă eficiente, dar şi dăunătoare. Din fericire, procesele au continuat sa fie imbunatatite. Astăzi, pe piaţa puteţi găsi plăci pentru orice tip de păr,de orice mărime şi orice model. Indreptarea parului a devenit o sarcină, de acum mai sigura şi mai puţin capabila sa deterioreze părul, datorită plăcilor termice de tehnologie avansată, care protejaza părul în timpul acestui tratament. Cele mai bune plăci de pe piaţă, sunt azi, cele din ceramică sau turmalina, care distrug mai puţin parul.Este adevărat că plăcile de ultima generatie au fost create pentru a fi utilizate frecvent, dar este important să nu abuzezi, deoarece utilizarea prelungita poate deteriora parul.Se da cu o solutie speciala pentru placa.Sistemul de funcţionare al plăcii nu este complicat. Trebuie să înceapă prin conectarea la o priză electrică, după aceea se aşteapta pentru ca aceasta să se incălzească şi sa ajunga la temperatura corespunzătoare pentru a indrepta părul.Cu ajutorul placii pot fi eliminate buclele rebele. Nimic nu este imposibil avand placa la indemana,dar cel mai important lucru este să o folositi cu înţelepciune şi sa respectati regulile.
Unele reguli sunt esenţiale pentru a obţine rezultatul dorit, fără a deteriora parul:
1.Întotdeauna începe fiecare tratament termic cu părul complet curat şi uscat. Utilizaţi placa cu dimensiunea cea mai potrivită pentru parul dvs. Instrumentele mai mici sunt cu siguranţă mai uşoare, la îndemână şi uşor de controlat.
2. Lucrati pe părul împărţit în secţiuni mici şi folositi doar sursa de căldură necesara. Dacă utilizaţi placa pe prea mult păr o data, veţi obţine o raspandire inegală a căldurii. Pentru a testa nivelul de căldură, dacă nu sunteţi sigur de temperatura corectă a plăcii, luati o bucata de material. Dacă nivelul de caldura este potrivit, placa va usca panza fără a o deteriora.
3. Utilizati un produs cosmetic pentru a maximiza durata de viaţă a parului dvs.
4. Verificaţi starea vremii înainte de a utiliza placa. Ploaia este inamicul părului, aplatizand buclele.

Extensiile de par suvita cu suvita

Exensiile de par suvita-pe-suvita sunt reprezentate de o banda simpla de suvite care se aplica pe cap cu ajutorul unui ac si a unui fir special. Majoritatea specialistilor din saloanele de coafura numesc extensiile efectuate prin lipire, „aditii”. Ceea ce se stie este ca lipirea trebuie facuta astfel parul sa reziste la spalare sub dus si coafura sau frizura sa fie rezistenta. Exista doua feluri de aditii.
Primele aditii erau fabricate prin lipirea mai multor fire de par la un loc cu un adeziv special. Este bine de stiut faptul ca lipirea sau legarea cu adeziv poate distruge parul, îl poate afecta sau chiar poate lasa zone de chelie pe scalp. De aceea, aditiile de cea mai buna calitate sunt efectuate prin coasere cu ac si fir semi-sintetic (bumbac-nylon).
Dar binenteles ca si pretul este mai mare in aces caz fiind inclusa o manopera mai mare. Aceasta este o tehnica semi-permanenta; este important ca parul sa nu se incurce si sa nu isi piarda culoarea. Sunt utilizate masini speciale de cusut pentru a face ca suvitele sa isi pastreze durabilitatea dupa ce sunt aplicate prin cusut si sunt fixate strans cu un lipici special inofensiv. Fiecare banda de par cantareste 100 grame si are grosimea de aproximativ 1mm. Sunt disponibile doar in forme de par natural drept si cret, in mai multe culori si marimi.
Procesul consta in aplicarea unei benzi de suvite. In cateva minute rezultatul il constituie o extensie completa: se poate aplica si indeparta lasandu-ti libertatea de a decide in ultimul moment. Daca tii la imaginea parului tau si ai deja suvite, iata cateva sfaturi bune de respectat: Clip-on-urile sunt doar pentru folosire zilnica.
Parul fals este atasat cu ajutorul unor cleme speciale si se poarta intercalat în parul natural. Daca te pregatesti sa devii mireasa iti recomandam aplicarea extensiilor de par cu aproximativ 2-3 saptamani inaintea fericitului eveniment pentru a putea preveni si remedia eventualele surprize (desprinderea si potrivirea de culoare)

Extensii păr

Ti-ai ales un noul look, ai parte de un par lung si bogat asa cum iti doreai intotdeauna, gratie extensiilor de par aplicate de curand, te simti ca o zeita. Acestea insa nu vor ramane frumoase decat daca vei avea grija de ele asa ca ai mare grija ce faci de acum inainte. Extensiile nu sunt parul tau natural dar asta nu inseamna ca trebuie neglijate. In cazul in care te indoiesti de actiunile tale sau nu ai avut pana acum de furca cu extensii de par, am pregatit cateva sfaturi pentru tine care speram te vor ajuta: In primul rand, trebuie sa-ti pastrezi parul curat. Foloseste un sampon usor si balsam atunci cand il speli. Daca nu esti sigura de marca aleasa, intreaba-ti oricand stilistul care ti-a oferit noul look. El va sti intotdeauna ce fel de produse se potrivesc extensiilor tale. In cazul dusurilor, se recomanda udarea treptata a parului in locul jetului direct.
La piscina sau pe plaja? Aveti parte de libertate absoluta, lasati extensiile sa zburde in bataia vantului. Nu uitati insa, atunci cand faceti baie in bazin sau in mare, folositi o casca de protectie pentru par. Chimicalele din apa piscinelor sau sarea marii va pot provoca multe neajunsuri, deteriorand parul. Dupa inot, spalati parul la dus, asigurandu-va ca niciuna dintre aceste substante nu s-a strecurat pe sub casca protectoare in timpul baii.Nu va faceti griji in cazul in care doriti o schimbare a coafurii, extensiile vor rezista cu bine cocurilor, impletiturilor sau cozilor. Fiti atente insa la accesoriile pe care le folositi pentru a prinde parul, astfel incat acesta sa nu fie intins excesiv.
In cazul in care va ganditi la o restilizare, aveti mare grija la uscatoarele de par, folosirea acestora nefiind recomandata. Cladura nu este indicata. Spalati parul cu apa nu fierbinte si lasati-l sa se usuce in aer curat. Daca aveti nevoie neaparat de un uscator, folositi pentru rezultate optime doar aparatele ionice.
In fine, evitati neaparat folosirea colorantilor si a permanentului acasa. Daca simtiti neaparat nevoia unei schimbari de culoare, adresati-va doar specialistilor de la saloanele de frumusete si lasati totul pe seama lor.
Urmand acesti pasi, te vei asigura ca extensiile tale de par arata cat se poate de bine si de natural si, cel mai important, ca le vei putea pastra o perioada cat mai lunga de timp.

Tunsoare excentrică

Este o tunsoare putin cam extravaganta datorita plusul de culore prin care este evidentiata.Marimea tunsorii parului in fata dar si spre ceafa este toata diferita.La spate parul este tuns baieteste, in varful capului lasat putin si filat foarte bine si ciufulit, iar in fata bretonul se lasa pe o parte, filat foarte putin, iar pe langa ureche putem lasa aceasta suvita care sa dea acel aer de libertate, de iesire din tipar a unei coafuri obisnuite.

Tunsoare două mărimi

O tunsoare deosebita pentru un par fin si matasos.Lungimea parului lasat cel mai mult este pana mai jos putin de umeri.In partea de sus se evidentiaza bretonul care urca putin intro parte si un fel de tunsoare mai scurta, filata foarte putin de la jumatate.

Tunsoare Suvite ciufulite

Aceasta tunsoare este ideala pentru barbatii care poarta grija parului l

Tunsori 2011 medii

2011 tunsori medie facându-le o alegere excelenta pentru multe femei. Tunsorile mediu poate varia in lungime de la doar sub barbie la doar sub umar. Daca sunteti in cautarea de a tranzitiei de la parul scurt la lung sau invers, 2011 tunsori mediu a va oferi un mijloc pentru a incerca un nou look, fara a face prea mult de un angajament.
Tendintele de par si modei pot varia si modifica din timp in timp, cu toate acestea, parul lung nu poate iesi din moda. Având parul lung nu poate fi intotdeauna optiunea ideala pentru a privi plin de farmec. Unul are nevoie pentru a lucra la diferite tunsori 2011 pentru a se potrivi pe fata forme in consecinta.
2011 tunsori cu breton: având in tunsori cu breton devine din ce in ce mai popular ca urmare a tendintei de valuri in 2011

Cum sa ne ingrijim sprancenele?

Sprancenele au o mare contributie si in comunicare, in mimica fetei: sprancene ridicate – inseamna mirare, sprancene incruntate – suparare, sprancene destinse – calm, o spranceana ridicata – ironie. Sprancenele ideale sunt arcuite, ascendente, panate, dese, simetrice, naturale. Pentru a intretine sau a obtine toti acesti parametri este nevoie de o ingrijire sustinuta. Atunci cand sprancenele nu sunt tocmai perfecte, le vom inventa, prin diferite metode: Un arc de cerc, frumos, ascendent, natural, echilibrat se poate obtine prin pensare. Prima operatiune de acest fel trebuie efectuata intr-un cabinet cosmetic, de catre un specialist, apoi va fi usor de pastrat forma. Cateodata este nevoie de pensare pentru a corecta unele probleme estetice ale ochilor: – cand ochii sunt prea apropiati sprancenele se vor pensa mai mult la baza; – cand ochii sunt prea departati, se va pensa coada sprancenelor; – cand ochii au pleoape cazute, se va insista cu pensarea cozii spancenei, astfel incat arcada sa fie mai mare. Accentuarea formei obtinute se poate obtine prin machiaj; sunt creioane special concepute, care au o mina pigmentata natural si cu acestea se pot corecta sprancenele. Un machiaj va avea acuratete numai in momentul in care sprancenele vor fi bine definite. Se gasesc si vopsele speciale care se pot folosi cu incredere. Nu se recomanda fardarea sprancenelor cu mascara pentru gene, este bine ca acest tip de produs sa fie folosit individual, exact pentru scopul in care a fost creat. Desimea sprancenelor poate fi sporita prin tunderea varfurilor acestora, o operatiune care le va regenera simtitor; se vor pieptana in sus, se vor taia delicat varfurile tocite si foarte frecvent – decolorate de razele UV. Seara, dupa o demachiere atenta, se vor peria cu un balsam regenerator. Muschiul sprancenos este foarte solicitat, el sustine fruntea, spranceana, arcada si pleoapa. Pentru a preveni formarea ridurilor si a “pleoapei cazute”, un masaj usor, o presare in puncte apropiate pe linia sprancenelor si o gimnastica a mimicii, sunt binevenite. Pentru situatiile dramatice in care forma sprancenelor este incerta (descendente, blonde, rare), o rezolvare (mai moderna) ar fi tatuarea permanenta, in nuanta potrivita, dupa un sablon ales; exista cabinete specializate care efectueaza astfel de corectii in conditii aprobate de ministerul sanatatii.

Acneea si cauzele producerii ei

Inceputul activitatii sistemului endocrin este insotit adesea de mici tulburari, dintre care cea mai cunoscuta este aparitia acneei.
Este provocata de functionarea in exces a glandei sebacee care se gaseste la radacina firului de par. Secretia prea abundenta de sebum de catre aceasta glanda este responsabila de leziunile inflamatorii care se infecteaza. Acneea se prezinta deci sub forma unor cosuri rosii care pot contine si puroi. Cosurile sunt localizate in special pe fata dar pot aparea si pe umeri, spate sau pe torace.Cauzele care produc acneea?•    O sensibilitate exagerata a glandei sebacee la hormonii masculini, care sunt secretati in mod obisnuit de ovare si de glandele suprarenale.
•    O igiena defectuoasa. O demachiere necorespunzatoare favorizeaza inchiderea porilor printr-un punct negru, care impiedica scurgerea de sebumsi provoaca o inflamare.
•    Anumite pilule pot provoca la tinerele care isi iau pentru prima oara masuri de contraceptie, un puseu de acneeSe poate vindeca acneea?Da cu conditia de a o lua in serios chiar de la inceput. Acneea nu este o fatalitate legata de pubertate. De la primele manifestari pentru a evita sa se ajunga la semne de nesters, trebuie sa consultati :
•    Medicul ginecolog, in cazul in care aparitia acneei coincide cu inceputul folosirii pilulei anticonceptionale, el va va prescrie in acest caz o minipilula care va restabili situatia dupa cateva cicluri.
•    Medicul dermatolog, care va va propune unul sau mai multe tratamente locale eficace.Precautii ce trebuie luate in caz de acnee?•    Spalati-va fata cu lotiuni dermatologice sau cu lapte demachoiant fin. Nu folositi sapunuri lichide care deshidrateaza pielea, fiindca acesta va reactiona secretand si mai mult sebum
•    Alegeti produsele de machiaj pentru ten gras care se gasesc la farmacie
•    Evitati sa va expuneti la soare, deoarece contrar unor idei destul de raspandite acesta nu vindeca acneea. El are efect benefic doar la inceput pentru ca suprima pe moment inflamatia vizibila dar cauza acneei ramane prezenta, ea aparand si cu mai multa vigoare. Este deci preferabila folosirea unei crème de protectie fata de razele solare.
•    Optati pentru o alimentatie sanatoasa si variata, cu multe fructe, legume si fara mezeluri.
 

Totul despre pensat,trucuri,alegerea formei potrivite

Pensatul este o arta, iar adaptarea formei sprancenelor la fata este un punct decisiv in accentuarea trasaturilor faciale. Alege forma corecta pentru a perfectiona intreg ansamblul facial.
Pensatul a reprezentat o preocupare generala inca din perioada egipteana, atunci cand kajalul era folosit pentru machiajul ochilor iar carbunele pentru accentuarea sprancenelor. Secolul XX ne propune un amalgam de stiluri, de la sprancenele extra-subtiri a la Marlene Dietrich pana la febra Working Girl dictata de Brooke Shields, moda haotica a nemuritorului Studio 54 sau non-conformismul unor stilisti sau modele ce promoveaza disparitia totala sau oxigenarea sprancenelor. In 2010, sprancenele se indreapta mai mult ca niciodata catre o epopee a naturalului, probabil a doua sau a treia oara in istoria omenirii cand se renunta la prelucrarea acestora.In 2010, tendintele promoveaza naturaletea. Formele sunt simple, aproape deloc stilizate. Despre propunerile pentru sprancene de pe catwalk nu sunt multe de spus: extremitatile deloc prelucrate colaboreaza cu forma groasa a sprancenelor asa cum a fost propusa de designeri pentru acest an. Daca esti adepta infocata a tendintelor, nu ai mult de lucru la capitolul pensat in acest sezon.
Arcuirea usoara, tunderea sau indepartarea excesului pentru a deschide privirea raman insa trucuri care nu ies niciodata din tendinte. Pensatul pleaca, bineinteles, de la o tehnica universal valabila: stabilirea lungimii sprancenelor.
Teoria este urmatoarea:
Se traseaza trei linii imaginare: A, B si C. A este linia perpendiculara pe coltul intern al ochiului si reprezinta punctul de start al sprancenei. B este linia imaginara ce traverseaza irisul si reprezinta punctul de start al arcuirii, iar C este linia diagonala ce uneste nara si coltul extern al ochilor.
Acestea reprezinta, desigur, coordonatele de baza. Poti alege sa folosesti fond de ten sau un creion alb pe firele ce nu se incadreaza in liniile imaginare pentru a-ti fi mai usor atunci cand incepi pensatul propriu-zis.Indeparteaza firele de par ca depasesc aceste linii in primul rand, pentru a stabili dimensiunile exacte, in special lungimea.
Fa-ti o schema atunci cand incepi arcuirea. In functie de linia B, decide cat de subtiri le vrei, apoi acopera firele cu un concealer, fond de ten sau creion alb. Priveste-te in oglinda. Esti multumita de rezultat? In caz contrar, sterge produsul si reorganizeaza-ti schema.
Arcul nu trebuie sa inceapa niciodata inainte de extrema irisului. In general, de la jumatate sau din extremitati sunt directiile obisnuite pentru arcuire. Tinta este un triunghi cu varful rotunjit (pentru a evita un look superficial).
Trucuri:
Tunde-ti sprancenele inainte de a le pensa. Prima jumatate a sprancenelor se va pieptana in sus, cea de-a doua in jos, iar varfurile ce depasesc baza vor fi tunse cu o forfecuta. De ce este importanta sa faci acest lucru inainte si nu dupa pensatul propriu-zis? Pentru a nu indeparta fire prea lungi, insa a caror radacina se afla in baza sprancenei, lasand astfel goluri inestetice. Nu esti adepta tunsului? Asigura-te cel putin ca le-ai pieptanat inainte.
Si firele de deasupra sprancenei se pot pensa, insa sub nicio forma cele care se incadreaza in spranceana, doar cele cu aspect de puf. Forma sprancenei nu se poate desena de sus, ci numai de jos, pensatul firelor de deasupra afectand, in general, arcul natural al sprancenelor tale.
Cel mai bine este sa te pensezi dupa un dus prelungit sau dupa o baie de aburi, deschizandu-ti porii si facand pensatul mai putin dureros. De asemenea, intinde pielea pe cat posibil si aplica o lotiune tonica rece. Dupa ce ai terminat procedura, aplica o crema cicatrizanta sau pur si simplu o crema hidratanta.
Instrumente de care ai nevoie:
Cel mai bun model de penseta este cea din imaginea de jos. Varfurile sunt subtiri, poti apuca si cele mai naravase fire de par fara a prinde pielea.
Penseta Tweezerman si pieptene pentru sprancene, Sephora. 

Tratament facial

Tratamentele faciale vi le recomand tuturor indiferent de varsta ,tip de ten ,sau profesie, deoarece: “Frumusetea nu este intamplatoare”, se dobandeste si se pastreaza cu grija , si are nevoie de ajutorul unui specialist.
Tratamentele cosmetice vin in intampinarea celor mai complexe nevoi ale fiecarui tip de ten si confera frumusete si prospetime.
Tratamentele cosmetice moderne imbina stiinta si maxima placere, sunt realizate cu ajutorul produselor profesionale active, avand texturi superbe, mirosuri naturale,.conferind placere clientelor si succes cosmeticienei.
Tratamentul include: demachierea fetei, curatarea fetei de impuritati; peeling; extragerea comedoanelor; masaj de calmare si relaxare; masca potrivita felului de ten; aplicarea cremei de protectie; machiaj de zi /seara, precum si recomandarea si vanzarea produselor cosmetice necesare ingrijirii la domiciliu.Tratament pentru ten uscat
Tratamentul pentru ten normal
Tratament pentru ten gras
Tratament pentru ten mixt
Tratament pentru ten acnetic
Tratament de frumusete
Peeling
Masti cosmetice
masca pentru ten: uscat; gras; mixt; acneic
Masaj facial
Tratament pentru pielea fragila din jurul ochilor
Lifting facial.

Cosmetica faciala si corporala

Va prezentam tratamente cosmetice faciale si tratamente cosmetice corporale prin care veti deveni mai increzatoare,mai optimista si plina de energie. Trebuie sa va faceti timp pentru dumneavoastra, sa oferiti corpului, si pielii dumneavoastra intreaga atentie si ingrijire de care aveti nevoie in stresul si factorii daunatori ai fiecarei zile.
In cabinetul de cosmetica se pot efectua tratamente cosmetice pentru intretinere si ingrijire, avand la baza pregatirea esteticianului si experienta indelungata a acestuia in domeniu cosmeticii .Serviciile efectuate in domeniul cosmeticii, va ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru a deveni mai frumoase, intr-un ambient placut si relaxant, dotat cu aparatura moderna care va ofera garantia celor mai bune tratamente cosmetice.
Cabinetul de cosmetica va ofera tratamente cosmetice de ultima generatie , masti faciale pentru tonifiere si hidratare, tratamente de intinerire pentru reducerea si eliminarea ridurilor, tratament  acnee ,tratamente corporale.epilare,parafango,etc. Tratamentele cosmetice sunt realizate cu produse  cosmetice de inalta calitate, la standarde occidentale.
 

Pensat , vopsit gene si sprancene

Sprancenele dau forma fetei si, din pacate, sunt de multe ori neglijate. La cabinet veti primi le dam forma si culoarea potrivita. La fel si in cazul genelor – vei avea gene definite, lucioase si sanatoase care sa iti scoata in evidenta conturul si culoarea ochilor.
 

Tratament de albire

Tratamentele de albire sunt reprezentate de un kit de lotiuni care contin principii active care albesc tenul.
Acest kit cuprinde toata gama de produse: de la demachiere si pana la ultima masca. Dupa prima sedinta fata arata perfect: este foarte luminoasa si curata. Tratamentul de albire este recomandat pentru ocazii sperciale. Efectele sunt imediate, iar rezultatul este spectaculos. Dar, si de aceasta data, este necesar un tratament indelungat care sa mentina aspectul luminos al tenului. Altfel, dupa cateva zile efectele sunt mult diminuate datorita agentilor externi. Acest tratament este recomandat in principal in sezonul rece cand soarele “nu te prinde” la tot pasul. Tratamentele de albire sunt recomandate si in cazul in care se doreste inlaturarea definitiva a unor pete sau a unor cicatrici lasate de acnee, insa este necesara perseverenta si rabdare fiindca rezultatele in aceasta situatie apar numai in timp. Informatiile oferite de cosmetician iti aduce doua tratamente noi pentru ca tu sa stralucesti : tratamentul cu termoshock si masajul cu ulatrasonic magic hands.Termoshock – socant de eficient!Termoshock este un aparat de ultima generatie care propune cea mai noua si mai performanta inovatie din domeniul tratamentelor faciale. Functioneaza pe principiul alternantei cald – rece , care duce la rezultate vizibile foarte rapid. Are doi poli extremi de temperatura: polul cald mentine o temperarura de 40 C , in timp ce polul rece ramane la temperatura constanta de 4 C. Masajul rece si fierbinte stimuleaza circulatia sangvina, imbunatateste metabolismul celular si accelereaza microcirculatia. Accelerarea metabolismului imbunatateste hranirea naturala a tesuturilor, stimuleaza producerea de colagen si elastina. Efectele sunt vizibile imediat: hidratare, diminuarea petelor pigmentare si estomparea ridurilor.Ultrasonic magic hands – tehnologia mainilor fermecateUltrasonic magic hands este un aparat high-tech cu ultrasunete care are ca principala functie infrumusetarea faciala, folosindu-se de puterea microcurentilor pentru a reface functiile fizice si a rezona cu curentul biologic al fiecarui organism.
Principiul care sta la baza acestuia este stimularea activitatii celulare si accelerarea metabolismului.Ultrasunetele au proprietatea de a ideparta celulele moarte, de a imbunatatii circulatia sangelui si a limfei, detoxifica tesuturile, creste nivelul de hidratare si de imbunatatii abilitatea pielii de absorbtie a substantelor continute de cremele profesionale.

Machiaj ocazie


 

Machiaj

In opinia mea orice femeie este frumoasa… Totusi traim in societate si societatea impune niste standarde ale frumusetii greu de atins… De aceea s-a inventat machiajul… Pentru ca frumusetea exterioara sa nu mai fie o problema. Aici intervenim noi, make-up artistii, care datorita studiilor urmate suntem capabili sa rezolvam aceste probleme…Alaturi de mine, o echipa intreaga de make-up artisti va sta la dispozitie pentru realizarea unui machiaj de vis. La cerere, putem asigura hair stylist si fotograf profesionist.
 

Căderea părului la bărbaţi

Caderea parului la barbati
Caderea parului la barbati
Chelirea (sau căderea părului) este o problemă foarte frecventă în rândul bărbaţilor, mai ales după o anumită vârstă. De obicei, problema debutează prin rărirea părului în zona tâmplelor, apoi linia părului se retrage din ce în ce mai mult, lăsând creştetul capului dezgolit. În cazurile cele mai grave, bărbatul nu-şi mai păstrează părul decât într-o zonă redusă circulară.
În termeni medicali, chelirea mai poartă şi denumirile de alopecie sau calviţie.
Cauzele căderii părului la bărbaţi
Cele mai cunoscute cauze de chelire la bărbaţi sunt bătrâneţea şi ereditatea. Pe lângă acestea există însă şi o cauză mai puţin cunoscută, şi anume acţiunea hormonilor masculini. Atât la bărbaţi cât şi la femei membrana fină a pielii capului este moale şi elastică. La femei ea rămâne aşa tot timpul vieţii, însă la bărbaţi hormonul masculin (care acţionează şi asupra schimbării vocii sau a apariţiei bărbii şi a părului de pe corp) provoacă îngroşarea membranei pielii capului, lucru ce îngreunează circulaţia sangvină ce hrăneşte firele de păr. Astfel, cu timpul, rădăcina firelor devine fragilă şi părul începe să cadă.
Rolul alimentaţiei în stoparea căderii părului
Circulaţia sangvină de la rădăcina părului şi calitatea sângelui care o hrăneşte pot fi considerabil ameliorate printr-o alimentaţie corespunzătoare, împiedicând astfel căderea prematură a părului. Cele mai indicate în acest sens sunt seminţele de floarea-soarelui, drojdia de bere, uleiul din germeni de grau şi soia care conţine multă lecitină. De asemenea se mai recomandă să introduceţi în alimentaţia zilnică legume verzi, salate crude, fructe (mai ales caise, nuci şi alune neprăjite şi nesărate), cartofi copţi la cuptor în coaja lor, ouă, produse lactate şi uleiuri vegetale.
În acelaşi timp trebuie să avem în vedere să evităm acele alimente care fac rău părului şi rădăcinii acestuia. Excludeţi din dietă zahărul rafinat, făina rafinată (albă) şi toate produsele care se prepară cu această făină (precum pastele, pâinea, biscuiţii etc.), fructele conservate, băuturile carbo-gazoase din comerţ, fulgii de cereale (industriali), carnea şi prăjiturile. De asemenea este necesar să renunţaţi la fumat.
Rolul vitaminelor şi mineralelor în stoparea căderii părului
- Poate cele mai importante substanţe care ajută la regenerarea părului şi la împiedicarea chelirii sunt vitaminele, în special cele din complexul B (mai ales acidul folic). Acestea se găsesc în cantităţi importante în drojdia de bere, germenii de grâu cruzi şi seminţele de floarea-soarelui.
- Vitamina H (biotina) reduce seboreea, încetineşte încărunţirea părului şi previne chelia, mai ales dacă este asociată cu vitamina B5. Ea acţionează prin producerea de energie necesară firului de păr şi rădăcinii acestuia. Ea se găseşte în legumele şi fructele crude, drojdie de bere, lapte, gălbenuş de ou, conopidă, porumb, melasă şi nuci.
- Asiguraţi organismului un aport suficient de iod. S-a constatat că alopecia poate fi uneori cauzată de o insuficienţă de iod în alimentatie. De aceea se indică să consumaţi preparate pe bază de alge marine, aceste plante având cea mai mare concentraţie de iod.
- Şi siliciul este important pentru prevenirea căderii părului. Consumaţi de aceea ovăz, castraveţi, germeni de grâu cruzi şi seminţe de susan.

manichiura-pedichiura

Mainile sunt cartea ta de vizita. Din acest motiv trebuie sa le acorzi atentia necesara in fiecare situatie si sa cauti oja potrivita pentru orice context,picturi pe unghii,unghii false,unghii din gel.

Modele manichiură -unghii false

Idei noi de manechiura pentru unghiile lungi 2011

Idei de manechiura pentru primavara 2011


Sezonul de primavara in ceea ce priveste arta unghiilor include diverse teme: florale sau abstracte. Pentru unghiile lungi exista o multime de modele pe care le poti incerca.
In galeria foto de mai jos vei gasi cateva modele in tendinte in aceasta primavara, pe care le poti accesoriza in functie de preferinte.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Modele unghii

Modele pentru unghii. In ultimii ani modelele desenate pe unghii castiga tot mai multi fani. In continuare va prezentam cateva zeci de modele de unghii de unde sa va inspirati.
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii
Modele de unghii