Bun venit !

Salonul vă întâmpină cu o echipă de profesionişti,pregătiţi să vă ofere look-ul mult visat,întotdeauna în tendinţe,cu produse profesionale de cea mai bună calitate! Oferiţi-vă un moment de relaxare într-o ambianţă eleganţă şi primitoare,bucurându-vă totodată de cele mai bune preţuri şi oferte! vă oferă servicii de: hairstyling,make-up,manichiură-pedichiură,tratamente faciale,epilat,frizerie.

duminică, 8 ianuarie 2012

Tunsori şi culoare 2012

Am să vă prezint câteva tendinţe din tunsorile şi culorile anului 2012

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Coafuri 2011-2012

Gene Fantezie-Fir cu fir-cu ştrasuri

Aplicare gene false individuale- fir cu fir – cu strasuri-fantezie.
Multe femei au sentimentul ca genele lor naturale nu sunt destul de lungi si de dese. Pentru cele care-si doresc gene pline, dese, trebuie doar sa aleaga dintr-o gama larga de modele de gene false disponibile pe piata.Noi femeile suntem obisnuite cu diferite regimuri de frumusete, dificile si chiar dureroase, dar in cazul genelor nu trebuie sa fie asa. Genele false sunt o metoda usoara si rapida de a obtine gene dese, lungi si frumoase asa cum ne dorim.Salonul va ofera doua tipuri de gene false: gene tip banda si gene individuale. Genele false tip banda sunt acele gene false ce ofera densitate si volum pe toata lungimea pleoapei, oferindu-ne posibilitatea de a obtine diferite efecte in functie de taietura pe care o au.
Ele ne ofera mai mult posibilitatea sa ne jucam, in zeci de modele, pentru a da forme diferite si surprinzatoare ochilor nostri. Se aplica cu adeziv si se scot seara odata cu machiajul inainte de culcare.
Genele false individuale sunt o idee mai migaloase de aplicat decat cele tip banda, dar ele ofera un aspect mult mai natural si mai de durata. Genele false individuale vin in doua variante: fire individuale si manunchiuri.
Firele individuale pot fi folosite atat ca gene superioare cat si ca gene inferioare, aplicarea lor fiind ca si si o extindere a genei naturale ele devenind mai lungi si mai groase. Cele manunchiuri sunt mai usor de aplicat deoarece fiecare aplicare adauga cinci-sase fire deodata. In functie de adezivul ales pot fi purtate de la o zi la cateva saptamani.
Primul pas pe care trebuie sa-l faceti e sa alegeti impreuna cu make-up artistul tipul de gene individuale care vi se potrivesc.
Pentru un aspect natural care sa evidentieze ochii fara sa fie prea dramatic, puteti adauga doar cateva gene individuale la coltul exterior si veti obtine un aspect mai seducator, un mic detaliu ce adauga dinamism privirii dvs. Daca alegeti un machiaj natural si ochii vor fi punctul central al infatisarii dvs, acestea sunt genele pe care le doriti.
De obicei, la inceput, unele femei au un moment de ezitare cand vine vorba de a-si aplica gene false. Din diverse motive – poate pentru ca e ciudat sau nelinistitor sa-ti lipesti ceva atat de aproape de ochi; poate nu te incanta ideea ca cineva si-ar putea da seama ca nu sunt genele tale, poate au ochi sensibili etc.- au o ezitare in a alege genele false.
Si totusi pentru acele dintre noi care nu au gene dese si lungi in mod natural, vine un moment in care nici cateva straturi succesive din cea mai buna si revolutionara mascara nu-si face treaba, aceea de a avea acea privire feminina cu acele gene lungi si dese. Atunci o cutiuta de gene false devine o optiune viabila si deci tot mai tentanta, veti ajunge la concluzia ca o aplicare de gene false este usoara, rapida si de super efect.
Odata ce v-ati familiarizat cu ele, ceea ce parea o corvoada la inceput, va deveni o joaca. Cinci-zece minute va vor fi de ajuns sa obtineti exact privirea pe care o doriti.
Ambele tipuri de gene false se lipesc pe pleoapa mobila, cat mai aproape de linia formata de genele naturale- in cazul genelor tip banda, sau intre gene pe geana naturala cat mai aproape de radacina fara a atinge pielea – in cazul genelor false individuale.
Odata ce va devenii o obisnuinta aplicarea lor, puteti incepe sa experimentati cu diferite stiluri si culori – si priviti cum va veti transforma intr-o femeie frumoasa cu ochi de pisica. Ce mai asteptati?
Cateva sfaturi cu privire la aplicarea genelor false individuale:
In functie de cat vreti sa purtati genele individuale alegeti una de variantele de mai jos:
1. Daca doriti sa purtati genele individuale doar o zi, la Beauty vom aplica tot machiajul intai si abia dupa aceea vom aplica i si genele false.Vom curba genele naturale inainte de a aplica genele false dar nu le vom si rimela. Rimelul se aplica doar dupa ce adezivul genelor false s-a uscat.
La Beauty vom cauta spatiile pe care doriti sa le umpleti sau sa le adaugati densitate si sa plasati genele individuale intre genele naturale. Adezivul potrivit in acest caz este un adeziv temporar ce se foloseste de obicei cu genele tip banda. Adezivul va lipeste bine genele dar in momentul in care decideti ca vreti sa le dati jos, nu veti avea nici o problema; cu usurinta ele pot fi dezlipite.
2. Daca doriti sa purtati genele individuale mai multe saptamani, vom aplica un adeziv special creat pentru gene individuale. Adezivii pentru gene individuale sunt facuti sa reziste saptamani(cu intretinerea de rigoare). Acesti adezivi sunt mult mai puternici, deci mai duri, pentru a putea sustine manunchiurile de gene false bine lipite mai multe saptamani.
Cum se aplica genele individuale:
1. Daca ati ales varianta in care doriti ca genele individuale sa fie purtate mai multe saptamani, primul pas pe care trebuie sa-l facem in salon va fi i o demachiere prealabila si o degresare riguroasa a ochilor (se face foarte usor cu o lotiune tonica).
2. Adezivul pentru gene individuale are o consistenta foarte fluida atunci cand este scos din sticluta/tub. Vom aplica o picatura-doua pe o folie sau pe o suprafata curata . Aceasta cantitate ar trebui sa va ajunga pentru ambii ochi.
3. In salonul Beauty center vom aplica genele in paralel la ambii ochi, in felul acesta va veti pastra simetria si veti obtine aceeasi imagine la ambii ochi. De asemenea tot pentru a pastra simetria e de preferat sa cream repere. Adica, vom aplica o geana la coltul exterior, apoi una la mijlocul pleoapei si una la coltul interior. Apoi vom umple spatiile dintre reperele create cu un numar egal de gene la ambii ochi.
4. Cu o penseta, vom desprinde o geana sau un manunchi de gene false (in functie de tipul de gene individuale pe care le folositi) de pe suport si vom inmuia capatul inferior in lipici. Inchideti aproape de tot ochiul si va vom plasa geana falsa intre genele naturale venind pe deasupra, facand legatura intre geana falsa si geana naturala cu adezivul, cat mai aproape de pleoapa fara a o atinge.Directia de umplere trebuie sa fie de la coltul exterior spre cel interior. Pentru a evita murdarirea si deci lipirea genelor naturale intre ele, vom plasa geana falsa pe geana naturala cat mai aproape de radacina venind pe deasupra genelor natural.Cu penseta vom roti geana falsa usor spre stanga sau dreapta sau o vom impinge usor in jos sau in sus, pana se aliniaza perfect cu genele naturale.
5. Cand sunteti multumita de rezultat si v-am aplicat si ultima geana falsa vom lasa adezivul sa se usuce bine cinci-zece minute.
1. Pentru a asigura o viata mai lunga genelor false tocmai aplicate evitati demachierea cu demachiant obisnuit bazat pe substante grase. Exista demachiant special pentru gene false. Curata eficient machiajul fara a ataca adezivul genelor false.
2. Adezivul folosit pentru genele individuale este mult, mult mai puternic decat adezivul obisnuit, deci nu incercati sa indepartati genele false aplicate tragand de ele, poate fi foarte dureros si riscati sa pierdeti si din genele dvs naturale. Intotdeauna folositi o solutie de indepartat gene false cand vreti sa renuntati la ele.
3. Chiar daca aveti aplicate gene false, rimelul se poate folosi ca de obicei. Dvs decideti daca mai aveti nevoie de el sau nu.
Sa aveti gene lungi si cu volum va va face sa va simtiti bine, ca o celebritate. Adevarul e ca pana si cateva gene individuale plasate strategic la coltul exterior, sunt de ajuns pentru a crea un look superb.
Genele sunt un indicativ al feminitatii si frumusetii…
Nu uitati sa fiti frumoase!

Muşchii faciali şi Gimnastica facială


Masaj-facialCe inseamna gimnastica faciala/ masajul facial si ce rezultate obtinem prin practicarea ei:
In primul rand este o tehnica naturala de lifting facial.
Se obtin: remodelarea expresiei faciale prin stimularea si tonifierea muschilor fetei, previne lasarea pielei si da chipului tonus si stalucire. Accelereaza fluxul sanguin, creste metabolismul celular, imbunatateste volumul subcutanat si redefineste fermitatea fetei.
Nu exista o limita de varsta pentru aplicarea ei, trebuie doar ca tehnica sa fie corect executata, cu atat mai mult cu cat un masaj incorect are exact efectele inverse.
ANATOMIA FETEI

muschi-faciali1
In jurul ochilor si al gurii sunt muschii orbiculari, sub forma unor discuri circulare. Marele muschi frontal este compus din fibre verticale care se contracta si ridica sprancenele, brazdand in acelasi timp fruntea cu riduri orizontale. Muschiul sprancenos actioneaza spancenele in jos iar actiunea lui duce in timp la aparitia ridurilor verticale sau la cutele ganditorului. Muschii obrazului ne ajuta sa suradem… sa plangem. Ei sunt dispusi sub forma de evantai, pornind de la comisura buzelor, pe care le actioneaza. Surazand destindem aceasta zona. Zigomaticul mare este muschiul central al obrazului, este puternic, se contracta cand radem, trage comisura buzelor in sus si spre lateral, dand forma de „S’ santului nazo-labial. Muschiul rizorius este mic, slab si este responsabil de foseta zambetului sau de gropita. Ridicatorul buzei superioare actioneaza in manifestari de dispret si se gaseste la baza nasului si imediat deasupra buzei superioare.
In timpul manifestarii unor sentimente de bucurie, aspectul general al fetei este de destindere, de deschidere, de relaxare. Observati-va surasul in oglinda: el este garantia conservarii tineretii timp indelungat, intrucat destinde benefic muschii fetei.
SECRETELE DIN SPATELE ZAMBETULUI . TERAPIA PRIN ZAMBET
Anatomic si fiziologic zambetul antreneaza muschii zigomatici, muschiul rizorius pentru un suras fortat, pe jumatate, cat si triangularul buzelor. Vasele sanguine se dilata, permitand astfel o mai buna oxigenare a tesuturilor.
In cazul unor sentimente de tristete se contracta mai multe grupe musculare, ceea ce da aspectul de retinere si crispare; se intrerupe partial alimentarea cu oxigen, implicand o fata palida si livida.
Studiile fiziologice au aratat ca, in ce priveste zambetul, exista exact 18 categorii, din care doar una singura reprezinta „zambetul natural”, celelalte fiind de natura constienta. Se pare ca, atunci cand zambim natural, muschii direct implicati sunt zigomaticii, ce ridica colturile gurii, iar participarea afectiva poate fi observata si prin expresia de jovialitate din priviri. Zambetul constient(artificial) presupune implicarea muschiului rizorius, care doar trage buzele in lateral, nu si in sus. Mai putin „sincera”, aceasta forma de zambet are totusi valoare relationala si sociala.
La femei, muschii mimicii sunt mai mici si mai delicati decat la barbati, iar tesutul adipos facial ii ascunde mai bine. Totusi, femeile au o expresivitate faciala mai bogata, pentru ca ele raspund mai prompt si mai deschis la emotii. Oare din acest motiv interventiile estetice sunt mai frecvente in cazul femeilor decat in cel al barbatilor? Se pare totusi ca nu…
FRAGILITATEA MUSCHILOR FETEI
Calitatea muschilor evolueaza in timp; in general muschii fetei sunt fini si daca nu sunt antrenati se lasa. Anumiti muschi au tendinta sa devina fibrosi si crispati. Cu timpul unii muschi sunt cu totul uitati: de exemplu orbicularul pleoapei inferioare a carei moliciune determina aparitia pungilor sub ochi. Daca sunt antrenati prin exercitiu muschii isi recapa tonusul. Un muschi lipsit de tonus atrage dupa sine si pielea, asa cum este cazul obrajilor sau pleoapelor inferioare.
Asadar acordati importanta cuvenita musculaturii faciale si „educati-o”. Alungati astfel ridurile disgratioase si pliurile fetei. Si nu uitati sa zambiti; zambetul este terapia cosmetica care trateaza si sufletul.

Uleiurile in procesul de infrumusetare

Uleiurile sunt cunoscute inca de pe vremea antichitatii, cand mai marile regine ale lumii foloseau aceste licori magice pentru a-si pastra pielea tanara, ferma si fina.
Despre aceste uleiuri din plante, naturale, stim ca au puterea de a vindeca, de a oxigena, hidrata si tonifia pielea, dar au o mare influenta si asupra starii de spirit.
Orice femeie care se respecta, stie ca atunci cand are grija de ea si isi rasfata trupul cu uleiuri si produse de calitate, se simte mult mai bine
si mai increzatoare in ea.
Cand facem si simtim acest lucru, suntem mult mai irezistibile si mai seducatoare pentru cei din jur. Cu alte cuvinte, putem profita de acest mic secret, pe care numai noi femeile stim sa-l folosim si sa-l punem in valoare, pentru a fi fericite si curtate de barbati.
Stiati ca uleiul vine din “inima plantei”? Uleiul este partea vitala, esentiala a unei plante, care are adevarate proprietati chimice asupra tenului nostru: catifeleaza, curata si hidrateaza pielea perfect.
Proprietatile uleiurilor esentiale sunt recunoscute atat la nivelul pielii, cat si asupra parului, psihicului, atunci cand le folosim pentru baie sau pentru relaxare, pentru masaj.
Unul dintre cele mai bune uleiuri pentru fata este cel de alune. Are un efect regenerator, calmant si hranitor asupra tenului. De asemenea, acest ulei reda elasticitatea pielii si previne procesul de imbatranire.
Daca ai probleme cu acneea, uleiul din arbore de ceai este cel mai bun si cel mai indicat. Are efecte antiseptice si antibacteriene, precum si regeneratoare.
Pentru par, care stim ca reprezinta unul dintre cele mai importante lucruri pentru o femeie, cele mai bune si recomandate uleiuri sunt cele care ajuta la regenerarea firului de par si care dau stralucire si viata acestuia. Uleiul de ricin este cel mai cunoscut ulei pentru ingrijirea parului, oferindu-i acestuia un aspect placut si sanatos.
Daca ai problemele cu firele albe de par si nu stii cum sa faci sa scapi de ele, iti recomandam uleiul de lavanda. Te ajuta in lupta cu firele albe, dar in acelasi timp lupta impotriva matretii si caderii parului.
Pentru masaj si relaxare, uleiul de migdale este o adevarata comoara. Catifeleaza pielea si ajuta in procesul de intinerire a pielii uscate. Daca iti doresti sa scapi de celulita, cele mai bune uleiuri sunt cele contrastante: ulei din ardei iute, care creeaza efectul de caldura si uleiul de menta, care creeaza efectul de rece si de relaxare a zonei masate.
Indiferent pentru care din tipurile de ulei mentionate optezi, vei vedea ca in timp, dupa mai multe utilizari, efectele se vor resimti, iar tu vei apela la ele cu incredere si siguranta, ori de cate ori va fi cazul.

joi, 5 ianuarie 2012