Bun venit !

Salonul vă întâmpină cu o echipă de profesionişti,pregătiţi să vă ofere look-ul mult visat,întotdeauna în tendinţe,cu produse profesionale de cea mai bună calitate! Oferiţi-vă un moment de relaxare într-o ambianţă eleganţă şi primitoare,bucurându-vă totodată de cele mai bune preţuri şi oferte! vă oferă servicii de: hairstyling,make-up,manichiură-pedichiură,tratamente faciale,epilat,frizerie.

miercuri, 12 ianuarie 2011

duminică, 9 ianuarie 2011

Gala wella 2011


Ne aduce o mare libertate in a ne alege si realiza stilul. Trend Vision 07 ne reconecteaza cu lucrurile primordiale, dar si cu indrazneala tineretii. E o lume a elementelor pure, senzuale, a liniilor simple, curate, fluide. Cele patru directii, Nordic Serenity, Rustic Deluxe, Pop Couture si Sensual Intrigue, reprezinta diferite variante pentru un stil plin de viata si culoare, propus de Wella Professionals, expertul in ingrijirea parului.Nordic Serenity exploreaza frumusetea si puterea lucrurilor simple, deschizand un spatiu spiritual in care tehnologiile moderne se pierd intr-o atmosfera calma, inducand impacarea cu mediul inconjurator.
Linii simple, materiale transparente, clipe de liniste... In aceasta atmosfera, tendintele hi-tech sunt reprimate si abandonate in favoarea legilor Zen, menite a ne alina si revigora sufletul. Timpul incetineste. Tacerea devine sugestiva. Contemplam peisaje de vis: cerul intalneste oceanul... o picatura de ploaie loveste suprafata sticloasa a unui lac, iar impactul acesteia se extinde in cercuri din ce in ce mai mari... Tot ceea ce facem conteaza, influentand inevitabil lumea inconjuratoare... Ne pasa de aerul pe care il respiram, de apa pe care o bem, de mancarea pe care o consumam. Devenim mai preocupati de soarta omenirii decat de propria noastra soarta. Cautam minimalismul poetic in materiale transparente si in noile interpretari ale modei.Cu o feminitate angelica, parul straluceste de puritate si sanatate. Blond rece, deschis, cu straluciri calde. Cu ajutorul culorii, contrastul este diminuat pentru a se obtine un efect de luminozitate uimitoare. Formele sunt moi si fluide. Sectiuni mici sunt taiate scurt pentru a pune in evidenta lungimea, in timp ce alte parti sunt ondulate pentru a accentua zonele drepte ale coafurii.
Rustic Deluxe ne reconecteaza cu radacinile noastre primordiale. E o sofisticare primitiva, ce ne leaga de pamant, ne starneste interesul, ne relaxeaza. Sarbatorim frumusetea naturala, bucurandu-ne de haine si accesorii "neslefuite" si, totusi, rafinate.Pusi in fata unui viitor nesigur, incercam instinctiv sa ne cunoastem radacinile si mostenirile ancestrale, sa restabilim o legatura cu mama-natura. Tendinta Rustic Deluxe propune texturi senzuale: blanuri, piele fina, lemn natural. Moda parca danseaza in ritmul unei tobe, ce bate cu pasiune, rustica si totusi rafinata. E o frumusete proaspata, o sofisticare primitiva.
In ceea ce priveste parul, salbaticia este domesticita fara a ne indeparta de caracterul inital. Pentru individualizare si impact maxim, contururile sunt puternice - deconectate, dar totusi echilibrate. Parul este caracterizat prin flexibilitate, spirit si energie naturala, avand o sexualitate captivanta, iar in cazul barbatilor, o naturalete nobila. Culorile sunt rustice, bogate, reflectate in nuante lemnoase si condimentate, tonuri de chihlimbar si miere.

LUMINA
Este un trend bazat pe noile experiente, pe noile dezvaluiri. Lumina este inspirat de bogatia creatiilor experimentale, de designul senzorial si de arhitectura inovatoare.Coafurile si tunsorile sunt asimetrice, precise. Pentru ca mai apoi sa se imbogateasca cu o tendinta futurista.
Formele sunt pure, cu o fluiditate naturala gratie curbelor care pun in valoare fata. Feminin si sofisticat, parul se lauda cu o stralucire de oglinda.
Nuantele LUMINA pleaca de la auriu si roze , trec prin argint, platina si ajung la aramiu.

GLAMAZON
Energia primara, naturala, transplantata in oras este sursa de inspiratia pentru acest look. Femei moderne, urbane, pasionate de natural.
Texturile suprapuse, de inspiratie tribala, si tonurile aurii dau tonul acestei frumuseti nealtoite. Exista o indrazneala in aceasta salbaticie controlata a parului care se combina cu volumul exagerat. Totul pentru a crea un impact de moment.Femeia Glamazon e Leoaica. Un mix intre Bardot si femeia amazoana. Ea arata ca si cum ar fi crescut in plin soare, astfel incat mediul i-a schimbat culoarea si textura parului. Culoarea e inspirata de marouri bogate si blonduri spectaculoase din Amazon, accentuate de straluciri.
PASSIONISTA
Un trend inspirit de senzualitatea asertiva, de noile coduri de pasiune sofisticata. Asistam la declaratii de dragoste de un rosu vibrant. Traim cu pasiune.
Bucle sofisticate si valuri in cascada pentru a crea un efect elegant, plin de miscare si volum. Forma este controlata si definita, dar isi pastreaza feminitatea, seductia. Culoarea este si ea indrazneata si de impact. E o declaratie in rosu. Indraznet, puternic, pasional, vivace. Este un rosu pe care o anumita femeie vrea si il poate purta. E un rosu glamour, foarte sofisticat si intr-adevar sexy.

Nomad Couture. Un cocktail al influentelor culturale de pretutindeni. Un trend inspirat de diversitate. Tunsori structurate ce aduc laolalta texturi si stiluri diferite. Toate reunite intr-un singur look. Cromatica te poarta si ea cu gandul departe. Nuante de maro-roscat primesc accente luminoase intense.
Perfectiune imperfecta. Putere si farmec. Natura este cheia feminitatii si a seductiei. Nature’s Goddess iti evidentiaza forta si senzualitatea. Tunsoarea si stylingul pun in valoare miscarea fireasca a parului. Aceasta este subliniata de nuantele naturale de roscat imbogatite de tonuri calde de brunet.

Tunsori multicolore 2011

Culoarea parului are un impact major asupra stilului.Anul acesta, unul dintre trendurile cele mai importante va fi parul multicolor.De la culori puternice pana la nuante naturale, parul multicolor poate fi un element important in look-ul tau. Iata care sunt cele mai interesante combinatii:Rosu cu negru
Combinatia dintre rosu si negru poate crea un look foarte reusit atat pentru brunete, cat si pentru roscate.
Poti alege o singura nuanta de rosu, sau poti combina mai multe nuante pentru un efect mai trendy.
Suvite in pasteluri
Culorile pastelate pot fi imbinate cu succes cu cele mai multe nuante naturale. Suvitele colorate sunt cel mai bine puse in evidenta de parul blond. Roscatele si brunetele naturale pot insa incerca si ele noul stil.
Chiar si o diferenta mica de culori iti poate schimba look-ul, transformand orice coafura obisnuita intr-un stil mai extravagant.Suvitele in pasteluri pot crea un look modern, care nu este insa recomandat daca nu iti place sa atragi privirile celor din jur sau sa fii centrul atentiei.Aplicatiile de suvite maro sau negre pot crea un look reusit, indiferent de nuanta de baza.
Aramiu si purpuriu
Suvitele in nuante puternice, cum sunt portocaliul, aramiul si purpuriul, sunt un alt look pe care il poti incerca in 2011.Poti crea cel mai reusit look asortand culorile cu nuanta pielii tale.Daca nu esti sigura ca acest look este potrivit pentru parul tau, poti experimenta cu un sampon colorant, care te va ajuta sa obtii acelasi efect, dar mai putin permanent ca vopseaua de par.
Inspira-te din combinatiile stilistilor pentru 2011 si alege cea mai potrivita combinatie de culori pentru tine,va prezint cateva modele de suvite si culori pastelate.

















Coafuri,Tunsori cu stil 2011

2011 marcheaza un nou inceput pentru viata oricui. Asa ca, de ce sa nu-l faci sa arate mult mai frumos, optand pentru coafuri in tendintele anului 2011? Coafura joaca un rol vital in definirea lookului oricarei persoane, fie ca este o persoana cu stil sau una extravaganta.
Pentru coafuri elaborate si extravagante ai nevoie de produse de styling cu fixare mai puternica. Fixativ, spuma sau crema si ceara de styling, in functie de tipul de par si coafura pentru care optezi.
In 2011, coafurile nestructurate sunt cheia, creand un look urban si indraznet. Atat la vedete cat si pe strada, a devenit evident ca cele mai apreciate coafuri sunt cele scurte si filate.
Unele tipuri de coafuri necesita ingrijire profesionala constanta, in vreme ce altele sunt mai putin pretentioase si usor de intretinut.
Iata cateva propuneri de coafuri ce se vor purta in 2011!












Tunsorile scurte sunt elegante si sofisticate si pot fi adaptate pentru orice situatie: fie ca mergi la birou sau ai o ocazie speciala precum un banchet sau o nunta.
Aceste tunsori scurte spre mediu sunt potrivite pentru femeile care isi doresc o coafura versatila. Coafurile anului 2011 sunt ideale, pentru ca le poti schimba in functie de ocazii si tinute.
Tunsorile scurte sunt usor de aranjat si intretinut. Pentru un look relaxat spuma de par, sau un balsam de styling dat pe parul ud, inainte de uscare sunt mai mult decat suficiente. Daca vrei insa ca parul tau sa fie mai cuminte, mai aranjat, gelul sau ceara de par sunt optiunile perfecte. Nu exagera insa cu cantitatile! Aplica putin produs doar pe varfuri pentru a le aseza asa cum iti doresti.