Bun venit !

Salonul vă întâmpină cu o echipă de profesionişti,pregătiţi să vă ofere look-ul mult visat,întotdeauna în tendinţe,cu produse profesionale de cea mai bună calitate! Oferiţi-vă un moment de relaxare într-o ambianţă eleganţă şi primitoare,bucurându-vă totodată de cele mai bune preţuri şi oferte! vă oferă servicii de: hairstyling,make-up,manichiură-pedichiură,tratamente faciale,epilat,frizerie.

duminică, 9 ianuarie 2011

Ultimele tendinte in hairstyle permanent

Daca suvitele tale au nevoie de mai mult volum, atunci un hairstyle permanent iti poate indeplini aceasta dorinta. Daca nu te poti decide ce tip de hairtsyle permanent sa adopti atunci trebuie sa cunosti versatilitatea tehnicilor si stilurilor de care se bucura aceasta coafura.Buclele permanente sunt o optiune extrem de populara pentru a adauga volum coafurii si o nota de senzualitate suvitelor tale. Intradevar industria produselor de styling ofera o mare varietate de coafuri permanente pentru care facand extrem de dificila alegerea potrivita.
Acelea dintre voi care au firul de par subtire si pisicos pot opta pentru bucle in cascade, iar cele care au deja bucle poate vor un update, obtinand bucle extrem de crete. Oricum, indiferent pntru ce ai opta atunci cand te hotarasi sa apelezi la un tratament permanent pentru par, trebuie sa faci o mica cercetare inainte pentru a stii pentru ce sa optezi si sa nu fii dezamagita. Afla in continuare care sunt tendintele in materie de hairstyle permanent!

Spirale partiale
Asa cum sugereaza si trendul, spiralele partiale permanente sunt create pentru a oferi volum pe zonele joase ale coafurii. Acest hairstyle este perfect pentru acelea dintre noi care vor sa aiba parul lins pe crestet si buclele in continuare.
Adaugand in acelasi timp o nota senzuala si romantica look-ului tau, spiralele partiale permanente se potrivesc atat parului mediu cat si lung. Cele care doresc sa abordeze acest tip de hairstyle trebuie sa nalizeze daca textura parului lor este potrivita unei coafuri cu volum. Par cret
Buclele mici ofera volum maxim coafurii cu ajutorul unei tehnici speciale pentru parul de lungime medie si scurt. Acest tip de permanent arata fabulos si pe parul lung, insa va fi putin dificil de ingrijit spre deosebire de alte coafuri cu care te-ai obisnuit.
Nu uita! Buclele sunt trend cheie in acest sezon. Radacini ondulate permanent
Aceasta tehnica noua de permanent tinteste direct radacinile, ca o buna metoda de a oferi volum de la radacina pana la varf, creand un look angelic.
In mod uzual, suvitele sunt ondulate la cel putin 1 cm de scalp, in ideea de a obtine cele mai bune rezultate. Dupa tratamentul chimic vei observa ca buclele fine isi vor pastra volumul mult timp. Aceasta metoda de permanent cel mai bine ilustrata pe parul scurt unde greutatea parului nu intinde buclele, asa cum se intampla in cazul parului lung. Bucle in cascade
Este o tehnica populara in randul celebritatilor, dar intalnita si in randul femeilor de rand in general. Acele femei care flirteaza cu ideea de a avea bucle dar in acelasi timp nu vor sa-si “strice” parul drept si minunat pot opta pentru aceste onduleuri.Insa astfel de hairstyle are nevoie de o ingrijire atenta si trebuie lasat in marea majoritate liber, pentru a nu se indrepta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu