Bun venit !

Salonul vă întâmpină cu o echipă de profesionişti,pregătiţi să vă ofere look-ul mult visat,întotdeauna în tendinţe,cu produse profesionale de cea mai bună calitate! Oferiţi-vă un moment de relaxare într-o ambianţă eleganţă şi primitoare,bucurându-vă totodată de cele mai bune preţuri şi oferte! vă oferă servicii de: hairstyling,make-up,manichiură-pedichiură,tratamente faciale,epilat,frizerie.

duminică, 9 ianuarie 2011

Efectul luminii asupra machiajului

Cel mai important element al unei sedinte de machiaj este lumina.
Lumina trebuie sa fie directa si puternica, iar orice umbra poate influenta claritatea realizarii machiajului.
Totodata, lumina care se va folosi in timpul machiajului trebuie sa fie apropiata de cea din locul in care intentionati sa va petreceti ziua respectiva:

• aer liber: alegeti lumina zilei si realizati
machiajul cat mai aproape de fereastra;
• seara (la teatru, la restaurant sau in casa
cuiva): alegeti iluminarea calda de bec;
• seara (intr-un loc in care este folosita lumina
fluorescenta, de neon) – incercati sa folositi
acelasi tip de lumina atunci cand va machiati.
Diferenta dintre cele doua lumini - incandescenta si fluorescenta – consta in faptul ca lumina de bec este oarecum galbuie, in timp ce lumina fluorescenta are o nuanta albastruie.Modul diferit de iluminare face de fapt diferenta dintre un machiaj de zi si unul de seara si necesita utilizarea unor culori de tonalitate si intensitati diferite intr-un machiaj.In lumina fluorescenta, ochii albastri par rosiatici, iar cei caprui au o nuanta de verde sau galben. Lumina cea mai potrivita in cazul unei sedinte foto este cea galbena, incandescenta tocmai pentru ca aceasta lumina ascunde foarte bine imperfectiunile pielii.
Pentru machiajul de zi cu lumina naturala solara sau pentru cel de birou cu iluminare in mare parte fluorescenta, trebuie folosite culori mai putin dramatice pentru a evita efectul de masca.Seara, daca mergem in locuri cu iluminare incandescenta, putem accentua nuantele si putem folosi culori mai inchise si mai intense.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu